Skip to main content
Stel je vraag via WhatsApp

Voor wie ik er ben

Herken je er één (of meer), stuur me dan een berichtje

  • Ik ben onzeker over mijn (acne) huid.
  • Ik weet niet meer waar ik moet beginnen om van mijn acne af te komen.
  • Ik heb al zoveel geprobeerd en geen vertrouwen meer dat iets wel zal werken.
  • Ik schaam me een beetje om iemand om hulp te vragen.
  • Ik word gek van alle tips op Instagram en TikTok, wie moet ik nou geloven?
Stel je vraag via WhatsApp

Wat andere zeggen over Taiger

Iris Rulkens

Waar ik als comedian bekend sta om mijn hilarische typetjes, staat Taiger bekend om haar adviezen en programma’s op het gebied van huidverbetering.

Chantal

Zelfs op een zondagavond kun je een appje sturen met vragen en-of foto’s. Je krijgt nog bijna dezelfde minuut een reactie. Hier voel je je echt op je gemak!

Anne Meulendijks

Taiger benadert haar huidverbeteringsprogramma’s als topsport en werkt vol passie naar het beste resultaat. En geloof me, ik weet wat topsport is :).

Lieve

Heb zoveel producten al gebruikt, maar merk dat de goede producten met het goede advies (gratis!) van Taiger echt fantastisch zijn. Na 2 weken zie ik echt al verschil!

Over mij

Ik ben jouw persoonlijke huidcoach. Sinds 2005 weten mensen vanuit heel Nederland mijn huidinstituut in Oirschot (NB) te vinden. Vroeger was ik target nr.1 voor pestkoppen. Mijn acne zorgde ervoor dat ik mijn gezicht dicht plamuurde met foundation en mijn haren los droeg om de puistjes te verhullen. Toen ik eenmaal van mijn puistjes af was, kon ik de wereld aan en wilde ik niets liever dan anderen dat gevoel laten ervaren. Ik kan niet wachten om ook jou aan je mooist mogelijke huid te helpen.

Stel je vraag via WhatsApp

18

jaar ervaring in het behandelen van acne

5.500

mensen laten shinen

5

credits van onze klanten