Skip to main content

Resultaten

Nadat ik al jaren met acne en rode vlekjes in mijn gezicht liep ben ik op advies van een vriendin bij Acne Advies terecht gekomen. Ik heb daar een hele fijne intake gehad waarbij er echt goed naar mij en mijn huid werd gekeken. Nadat ik passende huidverzorging heb gekregen en deze consequent heb gebruikt is mijn huid beter dan ooit geworden! Met een paar kleine aanpassingen in mijn routine ben ik eindelijk van mijn onzekerheid af en dat komt door de persoonlijke benadering die ik bij AcneAdvies heb gekregen, fantastisch!!

Ik kan eerlijk zeggen dat Acne Advies mijn vertrouwen heeft gewonnen als het gaat om het bestrijden van acne. Hun combinatie van online intakes, hulp op afstand en kwalitatieve producten heeft mijn huid flink verbeterd. In het begin was ik wat terughoudend omdat alles op afstand is en online, maar ze zijn super persoonlijk in hun benadering en het lijkt alsof er altijd iemand in huis is die me kan helpen in mijn strijd tegen acne. Ik raad Acne Advies echt aan bij iedereen die worstelt met acne.

Ik had acne op mijn wangen, en ik kon er gewoon niet vanaf blijven. Het was een frustrerende periode, waarin ik veel producten probeerde, en geen verschil zag. Toen kwam ik acne advies online tegen, ze begrepen mijn huidproblemen. Zo fijn dat ik niet zelf hoefde te zoeken naar de juiste producten. Hun producten en professionele thuisbehandelingen hebben mijn huid zoveel beter gemaakt.

Op een verjaardag sprak ik een vriendin en die gaf me de tip om eens op de website te kijken van acne advies. Ik had al jaren last van acne. Direct een intake aangevraagd, super fijn en snel contact.

Taiger gaf me niet alleen de juiste adviezen over huid producten, maar ze opende ook mijn ogen over de rol van voeding. Dankzij de begeleiding en tips op het gebied van voeding is mijn huid zoveel rustiger geworden. Ik had nooit gedacht dat mijn eetgewoonten zo’n effect zouden hebben.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor de hulp van Taiger.

Ik was altijd een beetje sceptisch over huidverzorgingssalons. Ik bedoel, die leken altijd zo gericht op meisjes, toch? Dus toen acne mijn huid begon te teisteren, wilde ik het liefst een oplossing vinden zonder naar een salon te gaan.

Toen ontdekte ik Acneadvies.nl, en dat was echt een gamechanger! Het fijne is dat ik nu vanuit huis aan mijn huid kan werken, zonder me ongemakkelijk te voelen. Het voelt veel persoonlijker en past echt bij mij. Zeker een aanrader!