Skip to main content

Behandel acne met ons online programma

Deel jouw acne verhaal met mij en ik laat je de oplossing zien. Samen creëren we jouw mooiste huid.

 • Jouw huidspecialist, altijd & overal
 • Persoonlijk advies: huidroutine, voeding, leefstijl
 • Ontvang de juiste paramedische producten. 
Deel jouw verhaal via whatsappPlan online kennismaking
Pepijn voor spiegel

Weet je niet hoe je jouw acne behandeld?

 • Welke huidproducten werken nou wel voor mij?
 • Dat ene product werkt wel bij m’n vriendin maar niet bij mij…?
 • Wat de huisarts voorschrijft, werkt dat dan wel?
 • Welke (sk)influencer op TikTok of Instagram moet ik geloven?
 • Ik probeer van alles maar het lijkt niet te werken.

Ik begrijp je, ik heb al deze vragen ook gehad. Er is helaas geen magische, snelle oplossing of een one-size-fits all oplossing tegen acne. Jouw huid heeft een persoonlijke aanpak nodig die net zo uniek is als jijzelf en dat vanuit het comfort van jouw eigen thuis. Die persoonlijke aanpak krijg je van mij.

Hoe het werkt

1

Deel jouw verhaal
Deel jouw acne verhaal met mij via Whatsapp. Stuur een fotootje mee, dan help ik je verder.

2

We plannen een intake
Zo leer ik jou en jouw acne huid nog beter kennen en laat ik je de oplossing zien. Dit is vrijblijvend.

3

Jouw mooiste huid
Je ontvangt de juiste huidroutine, voedingsadvies en advies op leefstijl. Ik sta 24/7 voor je klaar en samen creëren we jouw mooiste huid.

Deel jouw acne verhaalPlan online kennismaking

Wat kost het?

Je betaald enkel voor de producten. De investering om te starten ligt tussen de € 150,= en € 300,=
Dit verschilt per persoon omdat iedere huid en ieder verhaal anders is.

Wanneer je na 6 maanden geen resultaat ziet krijg je je geld terug.

Voor wie is onze acnebehandeling de oplossing?

Acne op het gehele gezicht

Onze aanpak past bij acne op het hele gezicht. We analyseren de huidproducten die je nu gebruikt en kijken samen wat acne triggers voor je zijn qua voeding. Zo creëren we een nieuwe routine en leer je hoe je een salonbehandeling thuis uitvoert om zo jouw gezicht weer schoon te krijgen.

Acne op de kin/kaaklijn

Plaatselijk acne op je kin en kaaklijn kan super vervelend zijn. Bij vrouwen heeft dit vaak te maken met hormonen. Door te kijken naar je cyclus en jouw huidroutine hierop af te stemmen gaan we samen voor die gladde huid.

Acne op het voorhoofd

Acne op het voorhoofd kan verschillende oorzaken hebben, zowel hormonaal als leefstijl is hier vaak de boosdoener. Samen kijken we naar deze oorzaken, doen aanpassingen in jouw routine en creëren zo het resultaat waar je in de spiegel weer blij van wordt.

Acne op de rug

De grootste talgklieren zitten op je rug en kunnen dan ook een oorzaak zijn van acne op je rug. En dat is niet fijn wanneer je je bikini of zwembroek uit de kast wilt halen. We hebben hier een hele effectieve methode voor, hier vertel ik je graag meer over tijdens een online intake.

Lichte acne

Heb je een lichte vorm van acne dan kunnen we met kleine aanpassingen in jouw routine al heel veel bereiken. Stuur even een appje en dan zijn we zo vertrokken.

Acne littekens

Heb je acne gehad of kom je met onze aanpak van acne af, dan blijven er vaak nog littekens achter. Met de kruidenpeeling, die we onder ons eigen merk Luuma Skincare voeren, kunnen we jouw littekens voor 90% laten verdwijnen. Deze behandeling kun je binnen het comfort van jouw thuis zelf uitvoeren.

Deel jouw acne verhaal via whatsappPlan online kennismaking

Werkt deze manier van acne behandelen wel?

 • Bij 80% van onze klanten lossen we acne in 4 – 6 maanden op.
 • Bij 10% geven we tijdens de intake aan dat we niet kunnen helpen en
 • verwijzen door naar een arts.
 • Bij 10% verwachten we dat we acne op kunnen lossen en komen erachter dat het ons toch niet lukt. Deze klanten krijgen hun geld terug.

De ervaring van Chantal

Ik had steeds puistjes op mijn gezicht, daar ging ik dan aan pulken en daar kwamen weer nieuwe puistjes van. Ik heb heel veel skincare producten geprobeerd maar kocht vaak het verkeerde waar mijn huid juist heel erg op reageerde. En er wordt zoveel aangeboden maar ik wist gewoonweg niet meer wat wel zou werken. 

Via Instagram kwam ik Acne Advies tegen.
Taiger luistert echt naar wie ik ben, wat ik at en welke producten ik gebruikte. Daarna maakte ze een unieke huidroutine met de juiste producten. Ook heb ik thuis de kruidenpeeling gedaan, ik had hier nog nooit van gehoord maar daarna zag ik echt een groot verschil!

Zelfs op een zondag avond kun je een appje sturen met een vraag of een foto en je krijgt nog bijna dezelfde minuut reactie. 

Stuur Taiger een appje en dan weet je of ze jou ook kan helpen.

Stel je vraag via whatsappPlan online kennismaking

Welke producten gebruiken jullie voor het behandelen van acne?

We gebruiken enkel paramedische producten die in de huid werken en waar we zelf ervaring mee hebben. In onze webshop vind je een overzicht. Dit zijn producten van Mesoestetic, Image Skincare, AlphaH en ons eigen merk Luuma Skincare. Deze producten kun je via andere webshops ook kopen, alleen weet je dan niet of je de juiste combinaties maakt en of je de juiste producten voor jouw acne huid koopt.

Met Luuma Skincare brengen we het resultaat van salonbehandelingen naar jouw thuis.

De Green Peel is een kruidenpeeling die je huid laat vernieuwen in 5-8 dagen in plaats van de ‘normale’ 28 dagen. Hierdoor vermindert de talgproductie en reinigt de huid diep. Onzuiverheden en gifstoffen worden verwijderd.

Het Detox Mask is een kruidenpeeling en masker in één, een ware krachtpatser! Het helpt bij het verminderen van onzuiverheden, het kalmeren van de huid, het egaliseren van de huidstructuur, het verminderen van acne littekens en het herstellen van een gezonde balans.

Maak kennis met jouw acne specialist

Ik ben Taiger Enters, jouw persoonlijke huidcoach. Sinds 2005 weten mensen vanuit heel Nederland mijn huidinstituut in Oirschot (NB) te vinden. Vroeger was ik target nr.1 voor pestkoppen. Mijn acne zorgde ervoor dat ik mijn gezicht dicht plamuurde met foundation en mijn haren los droeg om de puistjes te verhullen. Toen ik daar eenmaal vanaf was, kon ik de wereld aan en wilde ik niets liever dan anderen dat gevoel laten ervaren. Ik kan niet wachten om ook jou aan je mooist mogelijke huid te helpen.

Stuur mij een appjePlan online kennismaking

Resultaten

Wat andere zeggen over Taiger

Iris Rulkens

Waar ik als comedian bekend sta om mijn hilarische typetjes, staat Taiger bekend om haar adviezen en programma’s op het gebied van huidverbetering.

Chantal

Zelfs op een zondagavond kun je een appje sturen met vragen en-of foto’s. Je krijgt nog bijna dezelfde minuut een reactie. Hier voel je je echt op je gemak!

Anne Meulendijks

Taiger benadert haar huidverbeteringsprogramma’s als topsport en werkt vol passie naar het beste resultaat. En geloof me, ik weet wat topsport is :).

Lieve

Heb zoveel producten al gebruikt, maar merk dat de goede producten met het goede advies (gratis!) van Taiger echt fantastisch zijn. Na 2 weken zie ik echt al verschil!

Vragen die we nog meer kregen

Hoe gaat zo'n online intake?

 1. Intakeformulier invullen
  Vooraf aan de online intake ontvang je een intakeformulier met de vraag dit in te vullen. Dit zijn simpele vragen over jouw huid, producten die je nu gebruikt, jouw routines en jouw voeding.
 2. Voorbereiding
  Jouw intakeformulier is de basis voor mijn voorbereiding op de intake die ongeveer een half uurtje duurt. In deze voorbereiding overleg ik vaak even met mijn collega’s en ik check de ingrediënten van de producten die je nu gebruikt. Zo kan ik een beeld schetsen van jou en de oplossing voor jouw acne vormgeven.
 3. De intake zelf
  Tijdens de online intake nemen we een half uurtje om elkaar te leren kennen. Ik stel vragen die na het intakeformulier nog onbeantwoord zijn. Daarnaast leg ik je uit wat het plan is om van jouw acne af te komen.
 4. Vervolg
  Uiteindelijk doe ik je een voorstel waar nieuwe producten een onderdeel van zijn. Hier kun je direct akkoord op geven of even over nadenken. Wanneer je besluit akkoord te gaan dan zorg ik dat alle benodigdheden inclusief nieuwe producten zsm bij je bezorgd worden en dan start het programma.

Hoe werkt het programma precies?

Tijdens het programma sturen we op drie onderdelen die jouw acne veroorzaken. Het contact verloopt voor 90% via whatsapp en af en toe een video call.

 1. Huidroutine en producten
  Je ontvangt producten afgestemd op jouw unieke acne huid. Daarbij geven we je exact mee wanneer en hoe je deze producten gebruikt. Hier zit in 90% van de gevallen de kruidenpeeling bij. Dit is een behandeling die je enkel in salons kunt krijgen maar die wij naar jouw badkamer brengen.
 2. Voeding
  We ontdekken samen de triggers die jouw acne uitbraken veroorzaken. Deze triggers elimineren we en je ontvangt alternatieven zodat jij toch lekker en gezond blijft eten. Je ontvangt van ons recepten, voedingslijsten en de kennis hierachter. Zo doen we er van binnenuit ook alles aan om jouw acne te verminderen.
 3. Leefstijl
  Je ontvangt praktische tips over zaken waar je normaal niet aan denkt maar wel invloed hebben op jouw acne. Wist je bijvoorbeeld dat het schoonmaken van je scooter helm kan helpen bij het verminderen van acne? Zo hebben we er nog 100. Uiteraard delen we alleen die tips die op jou van toepassing zijn.

Tijdens het programma vragen we wekelijks om een update foto van je huid, zo kunnen we op tijd bijsturen waar nodig. En wanneer je vragen hebt of even onzeker bent dan app me gerust, ik sta 24/7 voor je klaar om je te helpen.

De eerste 3 maanden zijn intensief en slaan we de grootste slag bij het verminderen van jouw acne. Daarna ga je over op het behoudt van jouw mooie huid en ook daar helpen we je bij. Want wij hebben maar één doel en dat is jouw van acne af helpen en zorgen dat jouw huid ook mooi blijft.  

Hoe snel zie ik resultaat?

Dit is een ingewikkeld antwoord op een simpele vraag. Ieder mens en iedere huid is uniek. De mate van acne is ook bij iedereen verschillend en welke producten je in het verleden gebruikt hebt heeft ook invloed. Ik geef je twee voorbeelden om een beeld te krijgen.

Bij Karin waren na 2 weken haar puistjes en haar pigmet weg. Ze ging all in op voeding, stopte met haar oude producten en startte met de voorgeschreven huidroutine.

Bij Joep zijn we 4 maanden onderweg om zijn gezicht helemaal schoon te krijgen. Zijn acne was veel erger en zijn voedingspatroon helpt ook niet erg. Dat zorgt ervoor dat alles wat trager loopt. Maar weg gaat het en daarna een mooie basis om het ook schoon te houden.

Wordt mijn acne het eerst erger?

Na de start is de kans groot dat het wat erger word en gelijk daarna zie je je huid met de week opknappen. Dit komt doordat je de juiste producten gebruikt die in je huid werken. Dus alles wat nog in de huid zit moet er eerst uit voordat het beter zal worden. Dit proces kun je helaas niet overslaan en is nodig om op de langer termijn een mooie acne vrije huid te krijgen.

Wie begeleidt mij?

Hi! Ik ben Taiger Enters (37) en jouw persoonlijke huidcoach. Sinds 2005 weten mensen vanuit heel Nederland mijn huidinstituut in Oirschot (NB) te vinden. Vroeger was ik target nr.1 voor pestkoppen. Mijn acne zorgde ervoor dat ik mijn gezicht dicht plamuurde met foundation en mijn haren los droeg om de puistjes te verhullen. Toen ik eenmaal van mijn puistjes af was, kon ik de wereld aan en wilde ik niets liever dan anderen dat gevoel laten ervaren. Ik kan niet wachten om ook jou aan je mooist mogelijke huid te helpen. 

Wat doen jullie met voeding?

Voeding heeft een directe relatie met acne. Inmiddels zijn we zelf expert in voeding en delen deze expertise met jou. We delen welke voedingsmiddelen bijdragen aan het ontstaan van acne. Ook ontvang je hier alternatieven voor. Je krijgt recepten zodat jij zeker weet dat jouw acne niet meer ontstaat door hetgeen je eet. Een bijkomend voordeel is dat je bewust met je eetgewoonte bezig bent, je zult fitter worden (als hier ruimte voor is) en je gaat je beter in je vel voelen.

Kan ik dit ook zelf met wat online onderzoek?

Dat kan zeker, daar horen ook alle valkuilen bij en je zult flink leergeld betalen voor alles wat je nog niet weet. Dat wil ik je graag besparen. Zie ons als de coach die je valkuilen laat zien en je eromheen begeleidt. In de laatste 18 jaar heb ik ruim 5.000 mensen geholpen naar een mooie huid met acne als specialisatie, daar heb ik leergeld voor betaald en alle valkuilen gezien die er zijn. Deze kennis draag ik aan jou over, het enige wat je hiervoor doet is bij mij de producten kopen.

Bekijk hier hoe het voelt om met mij te werken.

Staat jouw vraag er nog niet tussen? Stuur ons dan een whatsappje!

Stel je vraag via whatsapp

18

jaar ervaring in het behandelen van acne

5.500

mensen laten shinen

5

credits van onze klanten